(ŠOK VIDEO) Milica Todorović našeg popularnog voditelja GOLOG uključila u lajv: Kad je shvatio brzo uradio OVO!

Autor:

Zabava

19.03.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Milica Todorović uključila se u Instagram lajv, a onda joj se pridružio voditelj Goran Čomor ni manje ni više nego iz kade.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milica Todorović

Vanredno stanje koje je uvedeno usled pandemije koronavirusa mnoge poznate ličnosti iskoristile su da odmore i posvete se aktivnostima koje su do sada zanemarivali zbog posla.

Milica je odlučila da ove užasne dane prekrati tako što je otišla kod svojih u Kruševac. Ona je sinoć u sitne sate upalila svoj Instagram lajv i redom je uključivala ljude.

Jednog momenta zahtev za zajednički lajv poslao joj je voditelj Goran Čomor. Milica ga je uključila a onda je usledila urnebesna scena.

RepublikaFoto: youtube.com/Press Pretres TV GRAND
Goran Čomor

Čomoru se videla samo glava, sa naočarima za vid, kako naslonjen na gumeni jastuk leži u kadi. Kada je shvatio da je u Miličinom lajvu koji gleda preko 2.000 ljudi, Čomor je odmah skrenuo kameru sa sebe, ali onda je snimio lavabo.

- Vidi Gorana, pa gde si bre Gorane? U kupatilu? Goranče? Ja, Čomor me zove iz kade! - ponavljala je Milica koja se bukvalno gušila od smeha, kao i članovi njene porodice koji su ispratili ovu urnebesnu scenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

URNEBESNO! MILICA TODOROVIĆ UKLJUČILA VODITELJA U LAJV ON LEŽAO U KADI!

Објава коју дели ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) дана 19. Мар 2020. у 5:27 PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading