Otkrivamo šta se zaista desilo u kući Jelene i Duška: Tošić zavrnuo Karleuši ruku, urlao na nju, ona zvala policiju!

Autor:

Zabava

23.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša u subotu posle 18 sati prijavila je supruga Duška Tošića policiji da je tukao u njihovom stanu na Dedinju.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško Tošić i Jelena Karleuša

Kako Srpski telegraf saznaje, Karleuša je organe reda pozvala nakon žučne svađe sa suprugom i tim povodom ispričala policiji kako ju je Tošić psihički maltretirao i zavrtao joj ruku.

- Jelena je pozvala policiju malo posle 18 sati kako bi je zaštitili od Duška. Oni su istog trenutka izašli na teren, ali su u njihovom domu čuli dve različite priče. Jelena je osuđivala Duška da ju je vređao i zavrtao joj ruku, dok je on sve to negirao. Pravdao se policiji kako je nije ni takao, ali nije krio da imaju probleme u braku - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Policija je napravila zapisnik, ali se Jelena u međuvremenu predomislila. Odbila je da policija pozove Hitnu pomoć kako bi ustanovili stepen njenih povreda, kao i da se podigne krivična prijava protiv njega. Kako je Duško u obaveznom karantinu nakon povratka iz ugroženih područja, policija je morala da pozove sanitarnog inspektora koji je utvrdio da on mora i dalje da ostane u izolaciji - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, i pevačica i fudbaler upozoreni su da će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi. Zanimljivo je dodati da se Karleuša oglasila na društvenim mrežama usred skandala i to dok je policija radila uviđaj u njihovom domu. Uvidevši da su gotovo svi mediji preneli informaciju o njenoj prijavi nasilja, te mogućem skandalu koji bi izbio, ona je napisala da je sve to neistina.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog
Jelena i Duško

- Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih mene niko nikad nije pretukao - napisala je pevačica nakon čega je okačila ranije snimljen video Tošića iz karantina.

Podsećanja radi, problemi u braku Karleuše i Tošića pominju se godinama, a kulminirali su prošle godine, kada je u javnost isplivala njena afera sa Ognjenom Vranješom. Nakon toga, pevačica se svim silama trudila da sačuva brak, ali sudeći po poslednjim dešavanjima, on je i dalje na klimavim nogama.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Duškom i Jelenom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: youtube.com/GoldXeXtreme
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Afera sa Vranješom joj presudila

Prošlog januara kao bomba odjeknula je vest koja je potresla Balkan da je Jelena Karleuša imala seks-aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Nakon informacije isplivale su i kompromitujuće fotografije koje je pevačica prvo pravdala da su montirane, ali je, prema navodima medija, pre mesec dana na sudu ipak priznala da su njene i da je bila u emotivnom odnosu sa bosanskim fudbalerom.

U jeku skandala sa Vranješom isplivala je i informacija potkrepljena video-snimkom na kojem se vidi Duško kako uživa u provodu sa Sofijom Milošević, što je pokrenulo ranija nagađanja da fudbaler vara Jelenu upravo sa manekenkom, ali su i Jelena i Sofija to javno demantovale.

Optužila Kineze za KOVID-19

Nakon proglašenja vanrednog stanja u državi zbog koronavirusa Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu i optužila Kineze kako su oni krivi za širenje zaraze. Pevačica je bez imalo moralne odgovornosti napisala:

- Kinezi su ždrali žive životinje, zarazili čitavu planetu virusom i sada ih zovemo da nam pomognu. Interesantno. Da skratim, ne jedite životinjsko meso. Od koronavirusa do svinjskog i ptičjeg gripa, svu nesreću nama iz porodice primata donela je ishrana leševima nesrećnih životinja. Ovo je veliko iskušenje za planetu i čovečanstvo. Vreme je da se promenimo. Zbog naše dece koja ne zaslužuju da žive po karantinima, kataklizmama i u strahu - napisala je Jelena i na sebe navukla gnev ljudi koju su je optužili kako su joj Kinezi bili dobri kada je trošila Duškove milione koje je tamo zaradio.

Kinezi su velikom donacijom srpskom narodu u subotu uveče pokazali da su nam prijatelji i na tome im je zahvalna čitava nacija, te su mnogi osudili Karleušu zbog neosnovanih tvrdnji i sramnih optužbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milutin

23.03.2020 16:31

Ona je jača od njega. On njoj ništa ne može.