OVAKO IZGLEDA NOVA GASTOZOVA DEVOJKA: Pevač potpuno izgubio glavu za njom!

Autor: Alo

Zabava

24.03.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi na Tajlandu, a u ovom Raju na Zemlji je pronašao mnogo više od odmora.

RepublikaFoto: youtube.com/Gasttozz
Gastoz

- Gastoz je put na Tajland isplanirao još pre nekoliko meseci kako bi se odmorio od zimske sezone nastupa, ali je odmorio pred letnju. Sa drugarima se dogovorio da ne vode žene kako bi zabava bila potpuna, ali mu je taj plan propao samo par dana nakon dolaska na egzotičnu destinaciju - počeo je priču izvor.

- On je na jednoj plaži ugledao žensko društvo, a Džulijana mu je odmah privukla pažnju. Prišao im je i pitao ih da im se pridruže, što su one prihvatile. Džulijana je prirodna devojka bujnih oblina, što Gastoz obožava. Često je bio sa silikonskim lepoticama, pa otuda i ne čudi što mu društvo prirodne i jednostavne devojke odgovara.

- Nerazdvojni su od momenta kad su se upoznali i on ne prestaje da priča o njoj. Drugarima se poverio da je zaljubljen kao nikad do sada i da će morati da je dovede u Srbiju. Iako iz šale, Gastoz joj je već rekao da se mora oženiti njom - dodao je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz

- Pitao ju je da li bi se udala za njega, ali to ona nije shvatila ozbiljno. U inat tome, ljubi je pred svima, obasipa je pažnjom i uveče šetaju plažom kao tinejdžeri. Ne bi nas čudilo da je stavrno dovede u Srbiju i oženi se. Sa njim se to nikad ne zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading