SKINUTE MASKE! Estrada pokazala što nikada pre nije: Karantin je nekome banja, a nekom tranja!

Autor:

Zabava

25.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimajući se za društvene mreže, poznati su pokazali kako izgledaju njihovi stanovi i kuće u kojima su izolovani poštujući propisane mere za sprečavanje širenja koronavirusa. Otkazali su koncerte, veselja, gostovanja u emisijama i ranije zakazana snimanja, pa ovih dana vreme provode u toplini domova, sa svojim najbližima.

RepublikaFoto: pixabay.com/ST/V. LUKIĆ/printscreeninstagram

Za to vreme, kao društvenoodgovorni, pevači, glumci, sportisti i ostale poznate ličnosti učestalo apeluju preko društvenih mreža da bi svi trebalo da ostanu kod kuće tokom vanrednog stanja i da budu odgovorni prema sebi i celokupnom društvu kako bi solidarni pobedili strašnu pošast modernog doba.

Istovremeno, u njihovim objavama fanovi su u prilici da vide kako izgleda životni prostor naših zvezda, te da i njima nije sve savršeno kako se u prvi mah čini dok nastupaju besprekorno stilizovani i našminkani.

Pevač Nikola Rokvić je pokazao kako su njegovi mali naslednici uskraćeni za druženje sa vršnjacima u stanu napravili nered, dok je pevačica Mari Mari objavu iz dnevne sobe nazvala "nešto stvarno realno i čupavo" i uz snimak pokazala kako pesmom pokušava ćerku Unu, školskog uzrasta, da odgovori od preteranog igranja mobilnim telefonom.

Jedni se u izolaciji baškare u luksuzu, dok su drugi za dve nedelje napravili krš i lom u stanovima. Neki uče strane jezike putem onlajn programa, dok drugi kukaju za frizerom

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana Mančić

Voditeljka Suzana Mančić je pokazala da se, kao sav običan svet, bavi kućnim poslovima jer je zbog korone uskraćena za dolaske kućne pomoćnice.

- Evo peglam, perem i čistim kuću. Sve moram sama i nije mi teško. Nema frizera i izlazaka bez preke potrebe. Sama sam, kao što vidite, oprala kosu - rekla je Mančićeva u videu dok se bavila peglanjem garderobe.

Fanovi svetskog teniskog asa Novaka Đokovića videli su kako izgleda i njegov trpezarijski sto ovih dana, zatrpan bojicama, knjigama, sveskama i olovkama budući da on i njegova žena Jelena u dokolici crtaju sa mališanima Tarom i Stefanom.

Pevačica Marina Visković je u luksuznom karantinu sama sa ljubimcem jer odnedavno nema dečka, te najveći deo dana provodi u bademantilu na kauču sa psom. Glumica Tamara Dragičević ohrabrila je dame da mogu da se fotografišu za društvene mreže i sa masnom kosom ukoliko imaju nešto važno da kažu, kao što je ona poručila da su deca najveće bogatstvo i najbolje društvo za izolaciju. Glumac Sergej Trifunović je pokazao u kakvom lomu provodi dane u izolaciji, te kako mu to ne smeta.

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka kuću pretvara u crkvu

Nije tajna da je pevačica Seka Aleksić postala veoma pobožna poslednjih godina, ali fotografije koje je objavila u doba korone šokirale su mnoge njene pratioce.

- Ako se sve promeni, tada se ne bojte i od svojih domova napravite crkve - napisala je Seka na Instagramu ispod snimaka na kojima se vidi oblak od zapaljenog tamjana usred njenog dnevnog boravka sa trpezarijom dok ona izgovara molitve.

Voditeljka i glumica Marijana Mićić izolovana je sa dečkom Milošem u stanu na Novom Beogradu, a ove dane koristi pametno i uči španski jezik putem onlajn nastave. Marijanin radni sto je zatrpan literaturom, ali ona ne mari za to. Ponosna je što vreme dokolice prekraćuje na pametan način.

Kreatorka Verica Rakočević, koja je juče proslavila 72. rođendan, ali zbog korone sama sa suprugom Veljkom, objavila je pre nekoliko dana kako se bavi poljskim radovima i okopava baštu, kao i njene komšije koje nisu poznate i slavne kao ona. Vlasnik kompanije "Pink" Željko Mitrović, osim luksuznog enterijera, pokazao je ko mu se najviše obraduje kad dođe kući sa posla, kojeg ovih dana ima preko glave.

Foto: Nebojša Babić

Sloboda i ćerka Đoleta Balaševića pevaju u borbi protiv korone

Glumice se na Instagramu međusobno pozivaju i pevaju fanovima u doba korone. Predivnim glasom svoje omiljene pesme su otpevale, ali i odsvirale, Sloboda Mićalović, Jovana Balašević, Milena Vasić i brojne druge koje su pomenute umetnice izazvale na Instagramu da učine isto.

- Meni je moja baka rekla kad sam bila mala: "Dušo moja, kad ti je teško, a ti pevaj." Ajmo pametno i odgovorno - napisala je Boba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading