(FOTO) INDI TUGUJE: Preminuo profesor pevanja Miljko Pajević

Zabava

09.10.2017

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni profesor pevanja Miljko Pajević preminuo je, a pevačicu Indi Aradinović je to naročito potreslo, pa je svoju tugu podelila sa pratiocima na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi Aradinović

- Mog profe više nema, još jedna tužna vest u nizu ove jeseni...Baš kad ste mi najpotrebniji, vi ste nas napustili, odleteli na bolje mesto. Vi, koji ste u vašim godinama, bili moja snaga, moja podrška, najviše verovali u mene i moj uspeh, razumeli svaku moju suzu, smeh i bol. Vi ste me napustili sada kada ste mi najpotrebniji da zajedno otpevamo stihove moje buduće balade. Neka je večni mir sa vama i moj naklon i zahvalnost vama, na svemu što ste me naučili u životu od moje 14. god. Živećete večno u nama i našim pesmama i glasovima. Voli vas vaša Indira - glasila je emotivna poruka Aradinovićeve. 

 

Profesor Pajević, inače, je poznat kao neko ko je držao časove brojnim pevačicama, među kojima i Radi Manojlović, Katarini Grujić i drugima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading