Katarina Živković otkrila svoju zavisnost: Pijem pet tableta za spavanje, iako mi je doktor prepisao dve!

Autor:

Zabava

26.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Katarina Živković je koleginici Dragici Zlatić preksinoć u Instagram lajv uključenju otkrila da se navukla na tablete za spavanje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Katarina Živković

Dve zvezde "Granda" iskoristile su karantinske dane koronavirusa da se lepo ispričaju, ali su za to odabrale ni manje ni više nego uživo uključenje, gde ih je pratilo preko 300 ljudi. Iako je sve bilo javno, Kaća i Dragica su se ponašale kao da ćaskaju preko Vajbera, tako da nisu bile svesne ljudi koji ih sve vreme gledaju i slušaju.

Katarina je otkrila da na svoju ruku pije veliku dozu lekova za spavanje iako joj je lekar prepisao dve tablete.

Naime, Katarina i Dragica pričale su o strahu koji imaju od koronavirusa, te su otkrile da lek za prehladu koriste kao sredstvo za uspavljivanje.

- Meni i Aleksandri Mladenović je ferveks rutina, mi se sa time uspavljujemo - rekla je Dragica.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Dragica Zlatić

- Ja popijem čak i po nekoliko praškova za prehladu, oni me bace u nesvest - nadovezala se Kaća, a onda je Dragica počela da priča o lekovima za smirenje:

- Mene bromazepam ne uspava, a ferveks me baci u nesvest. Ne znam gde se nalazim. Ubijem se od života. Samo me zanese.

- Je l' znaš šta ti je dobro da se uspavaš? Melatonin. Samo što doktor savetuje dve tabletice, a ti zvekneš odmah pet. Koje smo mi tabletomanke - posavetovala je Kaća drugaricu Dragicu.

Živkovićka: Uvećavam guzu hijaluronom čim prođe korona!

Kaća Živković otkrila je Dragici Zlatić da joj privatni trener dolazi kući i da trenira čak i u danima karantina. Koleginica joj je tada rekla da je premršava i da treba da vrati obline.

Kaća: Uopšte nisam mršava, taman sam. Samo da dodam obline. Ima kod doktorke Kristine Davidović hijaluron za gluteus. Razmišljam o tome, i to mi je super stvar. Koliko god da treniram, budem kao praćka, ali, zadnjica, ništa. Da nemam ove grudi, ja bih bila kao dečak. Mislim da ću se odlučiti na taj korak sa hijaluronom, to mi je baš kul. Nije bolno, oporavak traje jedan dan.

Dragica: Ne znam za to. Da li je zdravo?

Kaća: Alo, bre, doba korone je! Razmišljaš da li je zdravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading