ISTRAGA JE U TOKU! Otkriveno šta je SLOBA radio u policijskoj stanici: Sve će ići preko nadležnih organa!

Autor: Telegraf

Zabava

27.03.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su domaću javnost obišli snimci na kojima Sloba Radanović odlazi u policijsku stanicu na razgovor sa inspektorima, oglasio se i sam pevač.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Sloba i Jelena

Podsetimo, Slobu su kamere "Paparaco lova" zabeležile kako ulazi u zgradu policije, u društvu devojke Jelene Đuričanin i jednog prijatelja.

Radanović je sada stavio tačku na sve spekulacije i otkrio o čemu se zapravo tu radi.

- Da, bio sam u policiji jer je prema meni izvršeno krivično delo, dao sam izjavu, ne mogu reći o čemu se konkretno radi jer je stvar delikatna i istraga je u toku. Ali mogu vam reći da ću od sada sve svoje probleme rešavati putem nadležnih organa - ispričao je pevač 

- Pa će između ostalog čim prođe vandredno stanje, moja advokatica podneti krivičnu prijavu protiv više N. N. lica, tužilastvu za visoko tehnološki kriminal, zbog uznemiravanja i proganjanja na intenetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kovač

27.03.2020 10:59

Sloba izaziva narod. Počeo još u Zadruzi. I normalna reakcija naroda. Da pita Marka kako se treba ponašati prema Internetu.

Odgovori 10 0