Preterala: Maja Nikolić podržala Đorđa Davida u borbi sa koronavirusom, ali nije obukla brushalter!

Autor:

Zabava

27.03.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Maja Nikolić poslala je danas poruku podrške pevaču Đorđu Davidu koji je oboleo od korona virusa, ali u veoma skandaloznom izdanju.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

Naime, ona je snimila motivacioni video za svog kolegu, i sve bi bilo u redu da je na sebi imala brushalter. Na Maji je bila bluza ispod koje su virile gole grudi sa naježenim bradavicama. I dok se obraćala bolesnom Đorđu, ona je malo i zapevala.

- Podrška našem Đorđu Davidu koji je zbog korona virusa u bolnici. Svi smo mi negde svesni opasnosti, ali ni približno dok se to ne desi nama, ili nekom nama bliskom. Moj kolega, Đorđe David je pozitivan na Korona virus i nalazi se u bolnici. On je rođeni pobednik i pobediće ovo sigurna sam. Danas smo kućama, a već sutra možemo biti u bolnici - napisala je Maja ipsod nadasve skandaloznog obraćanja bolesnom kolegi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David

Uz sve to pevačica se neprestano smejala, što je mnogi smatraju neprimereno za ovu situaciju.

Komentari na njeno izdanje bez brushaltera su odmah usledili. ''Baš lepe bradavice'' glasio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading