(FOTO) SVI GA ODLIČNO ZNATE! Slavica Ćukteraš se pre braka sa fudbalerom, zabavljala sa OVIM popularnim pevačem!

Autor: Pulsonline

Zabava

28.03.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je stavila tačku na brak sa golmanom Vladimirom Avramovim, a i pre veze sa njim imala je poznate momke.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Slavica Ćukteraš

Svi znaju da se još na početku karijere zabavljala sa Žikom Jakšićem, voditeljem emisije "Nikad nije kasno", a nakon što su okončali romansu koja je trajala nekoliko godina, Slavica se upustila u emotivnu vezu sa pevačem Danijelom Alibabićem, bar su tako pisali mediji.

Danijel je najpre tokom učešča u "Velikom Bratu" 2007. godine govorio za Slavicu da je najseksepilnija pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Ubrzo nakon što je napustio rijaliti njih dvoje su smuvali.

Nakon samo tri meseca veze, navodno, počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, ali sreća nije dugo trajala.

- Posle mesec dana zajedničkog života, Slavica je shvatila da je došlo do zasićenja u vezi i da to sa Danijelom nije prava ljubav, niti da je on muškarac o kakvom je sanjala - rekao je izvor 2007. godine, te tada dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production
Danijel Alibabić

- Između njih nije došlo ni do kakve svađe. Danijel i Slavica su se posle dugog razgovora sporazumno rastali, a kad se vide na snimanju emisije "Plesom do snova" u kojoj oboje učestvuju, uvek se potpuno normalno pozdrave i porazgovaraju. Danijel se prošle nedelje vratio u rodnu Podgoricu, gde privodi kraju snimanje albuma, a Slavica se okrenula svojim redovnim obavezama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading