KARLEUŠA NAPALA RTS: Dosta ste na Evrovoziju slali anonimuse!

Autor: informer.rs, Republika

Zabava

10.10.2017

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska diva Jelena Karleuša nedavno je za turske medije dala desetak intervjua i, kako kaže, u svakom su je pitali zašto ne predstavlja našu zemlju na Evroviziji.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 9, 2017 at 4:13am PDT

 

- Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ali u stvari bi trebalo da im kažem istinu. Ekipa sa RTS radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu nego mene ili neku drugu pravu zvezdu - kaže Karleuša za Informer.

Jelena smatra da Javni servis ne troši svoj, već novac građana.

- To su pare nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Ne želim nikog da ubeđujem da pošalje mene. Ako RTS smatra da osoba koju svetski mediji dočekuju raširenih ruku nije dobra za predstavljanje svoje zemlje, onda neka im bude, neću se nametati. Mrsko mi je i da pričam više o tome - istakla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading