Bušile smo gume i uhodile bivše po klubovima: Edita Aradinović i Marina Visković šokirale javnost priznanjem!

Autor: I.K

Zabava

01.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradne zvezde strogo se pridržavaju propisanih naredbi vlasti u Srbiji da ostanu kod kuće, a predah od mnogobrojnih nastupa i poslovnih obaveza napravile su i miljenice ženske publike Edita Aradinović i Marina Visković, koje su javnosti u lajv uključenju na Instagramu otkrile do kojih granica su išle zbog ljubavi.

Foto: printscreen/instagram/ST/Dragan Kadić
Marina i Edita

- Zbog prevare jednog od mojih bivših momaka jedne večeri sam mu izbušila gume kada sam saznala da me je prevario, nisam mogla da verujem, a ni da pomislim da bi mi uradio tako nešto, plakala sam danima, inače, kad se osamim, mogu i po dva sata da plačem uz pesme Sinana Sakića i Šabana Šaulica, ali izbegavam jer me podseća na te neke za mene teške trenutke - iskrena je bila Edita, na čiju se ispovest nadovezala Marina Visković.

Đavo nam nije do mira, a intuicija nam je bila nepogrešiva, varali su nas

- Ljubavni pehovi i ludosti, to je i moj fah, bila sam u stanju da se zamaskiram, obučem drugačije nego uobičajeno, stavljala sam perike da me ne bi prepoznao. U meni je bio taj neki crv sumnje, morala sam da se uverim u ono što mi kaže intuicija - da me bivši vara! Pošto sam često nastupala, bila sam nekada baš premorena od nespavanja, ali mi đavo nije dao mira, bukvalno sam ga uhodila i pratila šta radi. Sada sam sama i za sada mi to prija - rekla je Marina, ističući da joj, iako je vanredna situacija u zemlji, veoma prija što može da se odmori od svega. Obe su singl i uživaju u tom statusu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading