POZLIĆE VAM OD CIFRE! Ogromna kuća i ENORMNA alimentacija: Rasta obezbedio bivšu ženu i ćerku do kraja života!

Autor: informer

Zabava

03.04.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta do sada je zarađeni novac ulagao na stanove, vilu i muzički studio, te je, kako pišu domaći mediji, potrošio čak 1.000.000 evra, a sada je pazario i još jedan stan na Vračaru.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ana i Rasta

Rasta, navodno, nakon razvoda nije dao Ani Nikolić nijednu nekretninu, već ona sa njihovom ćerkom Tarom živi u devojačkom stanu na Voždovcu.

- Rasta je pre epidemije godinama nastupao apsolutno svakog vikenda. Još na početku karijere zarekao se da neće uzalud da troši pare na žene, putovanja i provod kao njegove kolege, već će sav zarađeni novac da ulaže u nekretnine. Eto, do pre mesec dana je živeo u stanu na Zvezdari, gde je imao i studio, a malo pred epidemiju korone kupio je novi stan na Vračaru, u koji se nedavno preselio - priča izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzolov

- Stan ima 60 kvadrata, koštao ga je 150.000 evra i sav iznos je odmah isplatio u kešu! Taj stan mu se svideo jer ima ogromnu terasu, na kojoj provodi najviše vremena. Kako ne bi zapostavio muziku tokom izolacije, on je jednu sobu pretvorio u muzički studio, u kome pravi pesme.

Takođe, uspešan reper nije prodao vilu u Velikom Mokrom Lugu, koju je gradio još dok je bio u braku sa Anom, već tu nekretninu planira da ostavi ćerki Tari kad postane punoletna.

- Ta kuća je ogromna, ima 500 kvadrata i nije završena. Rasta planira da je u narednih godinu opremi tip-top i da je prepiše ćerki. Rekao mi je da će u kuću uložiti pola miliona evra. Rasta je brižan tata, ne želi da njegovoj ćerki nešto fali i kupuje joj šta god poželi - priča izvor i dodaje da alimentacija koju Rasta plaća Ani navodno 2.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading