Voja Nedeljković za Republika.rs otkrio u kakvom je sada zdravstvenom stanju Đorđe David

Autor: I.K.

Zabava

03.04.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek uz saradnike!

RepublikaFoto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Voja Nedeljković

Domaćin najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Vojislav Voja Nedeljković otkrio nam je kako provodi dane u samoizolaciji prouzrikovanoj proglašenjem vanrednog stanja u Srbiji usled prisustva virusa COVID-19 i ispričao čemu je posvećen sada kada pravi predah od brojnih snimanja:

- Ovih dana radim neke stvari koje nisam radio dugo vremena. Imam gomilu nekih snimaka sa raznih medija u kojima sam bio i sada ću da ih obradim, da ih malo premontiram, okačim na svoj Jutjub kanal, Instagram i neke druge mreže. Rekoh sebi ako to sada ne uradiš Nedeljkoviću, nećeš nikada. Takođe i svi mi možemo da nađemo neku zanimaciju, možda naučimo nešto novo, vežbanje, kuvanje. Doći će neko bolje vreme, nemojte da se kotrljamo od kilaže i prejedanja, posle da nam đavo bude kriv- izjavio je voditelj.
Foto: youtube.com/Zvezde Granda/twitter.com/Babica Travica
Đorđe DavidPopularni voditelj jedne od najgledanijih emisija u regionu u video-snimku za naš portal ispričao je u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju pevač Đorđe David, koji se nalazi u bolnici, nakon saznanja da je oboleo od koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading