Pričalo se da je Nikolija kriva: Posle pet godina otkrivena istina o raspadu "Elitnih odreda"!

Autor: Blic

Zabava

03.04.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Relja Popović bio je član "Elitnih odreda", te je otkio da on i njegov kolega Vlada Matović nisu imali veliku pomoć od kolega, ali da je on otvoren za davanje saveta novim izvođačima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vlada i Relja

- Ja sve klince podržavam. Vlada i ja kada smo bili u njihovim godinama nismo imali respekt ni od koga. Sada svi novi artisti imaju respekt od svih nas. Ja sam tu svima da se nađem za komentar - objasnio je Relja.

Popularni pevač Vlada je veoma ponosan na saradnju sa Reljom Popovićem, a posle 5 godina od raspada grupe priznao je da ga svakodnevno fanovi pitaju za "Elitne odrede".

- Svaki dan dobijam pitanja od fanova, svaki dan me sreću na ulici da me pitaju da li ćete, kako ćete i zašto niste. Faktički je to meni svakodnevica - rekao je Vlada za IDJTV.

Posle raspada grupe "Elitni odredi", Relja Popović je krenuo u solo karijeru prvi, ali ni Vlada nije dugo čekao. Njih dvojica su se rastali prijateljski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading