Ispovest pevača nakon dva dana provedenih u zatvoru! Đani: Jeza, hladnoća i smrad!

Autor:

Zabava

06.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači Mitar Mirić, Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom, starijim sinom Milošem i njegovom trudnom devojkom Ninom uhapšeni su u petak oko 16 sati u lobiju novobeogradskog hotela "Kraun plaza" sa jos 17 osoba jer su prekršili meru Vlade Srbije po kojoj je strogo zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru za više od pet lica zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani i Slađa

Iako se prilikom hapšenja nisu fizički opirali, pevači, kao i svi uhapšeni, pokušali su na razne načine da se opravdaju kako bi izbegli pritvor, odnosno odvođenje sa lica mesta i odgovornost pred pravosudnim organima.

- Nigde nije pisalo da je zabranjen ulazak u hotel i sedenje u lobi baru - pravdala se Đanijeva supruga pred policijom, a pevač je govorio: " Ljudi, doneo sam lek prijatelju", pokušavajući, kroz šalu, da se opravda i izvuče bez posledica, sve dok nije shvatio ozbiljnost situacije.

Policija ih je, nakon legitimisanja svakog ponaosob, odvela u nadležnu stanicu policije na Novom Beogradu, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva svima je određen pritvor do 48 sati, izuzev Đanijeve buduće snajke Nine zbog drugog stanja u kom se nalazi, ali i protiv nje je pokrenut krivični postupak.
Nakon besane noći u zatvoru, Đani, njegovi ukućani i pevač Mitar Mirić tokom popodnevnih sati u subotu sklopili su među prvima sporazum o priznanju krivice i svi su osuđeni na po tri meseca zatvora u kućnim uslovima.

 Slađa: Nisam sanjala da može da nam se desi ovakav blam. Sami smo krivi i sada trpimo posledice iz čiste gluposti

Po izlasku iz pritvora Đani je izgledao strašno umorno i razočarano, a za Srpski telegraf je rekao:

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani

- Neprijatno mi je veoma što sam sebe doveo u ovu situaciju, kao i svoju porodicu. Nikada nisam kažnjavan jer sam uvek bio savestan. Vanredno stanje sam poštovao i iz kuće danima nisam mrdnuo dok mom prijatelju koji je bio u hotelu nije zatrebao lek. Poneo me izlazak iz kuće posle više dana i zaboravio sam za mere. Užasno je bilo u ćeliji, smrad i jeza da te uhvate. Bilo mi je hladno. Nisam oka sklopio, a ćeliju neću moći da zaboravim nikad - u jednom dahu je ispričao folker za naš list.
Uvek nasmejana Slađa plakala je neutešno kad su im odredili pritvor, a nakon izlaska je rekla:


- Nisam sanjala da može da nam se desi ovakav blam. Sami smo krivi i sada trpimo posledice iz čiste gluposti - rekla je ona i objasnila da joj je najteže palo kad su je odvojili od supruga i sina. Svakog posebno odvode u ćeliju i nismo mogli ni da se vidimo. Sreća je da su policajci i inspektori radili posao maksimalno perfektno i bez greške i da su nam olakšavali ljubaznošću, koliko su mogli, tu jezivu situaciju.
Foto: e-stock agency

Mitar Mirić se krio iza kačketa


Po priznanju krivice, folker Mitar Mirić je pušten iz pritvora, uz određenu tromesečnu kaznu zatvora, kada je pokušao da se sakrije kačketom i maskom. Pevač je, uprkos svemu, pokušao i da obmane javnost da on nije vinovnik čitavog događaja.

Đani tri dana pre zatvora saznao da će postati deda


Đani je tri dana pre hapšenja sazna da je njegova buduća snaha Nina, devojka njegovog starijeg sina Miloša, u drugom stanju, te da će on na jesen postati deda.
Nina, inače, već, takoreći, živi kod Trajkovića i, pre nego je usledilo njeno privođenje u hotelu, ona je sa budućom bakom Slađom bila na ginekološkom pregledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

06.04.2020 09:19

Zadržite ga mesec dana.