(FOTO) NE PLAŠE SE VLASTI? Deca Goce Božinovske lumpuju tokom POLICIJSKOG ČASA!

Autor:

Zabava

06.04.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca folk pevačica Goce Božinovske pravila žurku u vreme policijskog časa, mama će poludeti kada bude videla ove slike. I dok njene kolege Radišu Trajkovića Đanija i Mitra Mirića očekuje kućni pritvor od tri meseca zbog nepoštovanja policijskog časa, stanje u njenoj kući nije ništa bolje.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Deca folk pevačica Goce Božinovske pravila žurku u vreme policijskog časa, mama će poludeti kada bude videla ove slike.

I dok njene kolege Radišu Trajkovića Đanija i Mitra Mirića očekuje kućni pritvor od tri meseca zbog nepoštovanja policijskog časa, stanje u njenoj kući nije ništa bolje.

Njena ćerka Zorana Šijan i sin Mirko napravili su pravu mini žurku u kući u Surčinu. Gocina naslednica je jednog momenta uključila Instagram uživo, i snimila je brata Mirka koji se veseli puštajući pesme, a sa druge strane drugara koji je takđe bio sa njima.

Ćerka Goce Božinovske je sve vreme pijuckala vino, a Mirko je pevao pesme maminih koleginica.

- Kakva je to žurka kod vas? Je l' smo svi pozvani - glasio je jedan od komentara na lajvu.

Oni su nastavili da uživaju uz piće i grickalice, a muzika je treštala kao u srećne vremena. Da li je mama Božinovska znala da joj deca prave parti u kući, ne znamo, ali bilo je i onih koji su putem lajva molili Zoranu i Mirka da pozovu Gocu da im se i ona pridruži na kućnoj žurki da malo zapeva.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading