Istina o braku Anabele i Gagija: Đole Đogani uskoro objavljuje sve snimke brata i bivše snaje?!

Autor: Blic

Zabava

06.04.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, kako izvor saznaje, Đole Đogani snima dokumentarac o 90-im godinama prošlog veka, a u njemu će se naći i scene vezane za odnos nekadašnjih supružnika.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/e-stock agency
Odlučio da kroz film iznese sve porodične tajne

- Radnja je smeštena u devedesete godine kada je domaća muzika doživela svoj vrhunac. Đole je imao ideju da okupi sve grupe i pevače koji su bili popularni tih godina, kako bi svedočili o vremenu koje je ostavilo trag i u današnjoj muzici. Prvi put bi bili pušteni snimci koje do sada publika nije imala prilike da vidi, ali i otkrivene priče za koje se ne zna - ispričao je izvor.

- Devedesete su bile i godine kada se po klubovima dosta pucalo, što su pevači osetili i na svojoj koži. Vreme kajli, metalnih kaiševa i pištolja nije bilo lako ni za koga. Bilo je tu svega, a Đogani je odlučio to i da ekranizuje. Kao vrlo promućuran biznismen, Đole je svestan da će sve zanimati i ljubavna priča Gagija i Anabele, ali i njegova sa tadašnjom suprugom Slađom Delibašić od koje se kasnije razveo. Do sada neobjavljeni snimci i informacije biće sažeti u tom mini filmu, u kojem će se naći i njegov rođak Baki B3 - dodao je izvor, a ova saznanja je potvrdio i sam Đole.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Tačno je da počinjem sa snimanjem dokumentarca o devedesetim godinama, radnja će biti praćena od mog detinjstva. Sve će početi o priči siromašnog dečaka iz Mirijeva koji je danas uspeo. Ja sam pisac scenarija, biće to veliki film. Sve o saradnji sa velikim zvezdama, radni naziv filma će biti „Život i scena“. Prikazaću emotivne trenutke iz moje grupe, drugih grupa, poput „Moby Dick“, ali i Gagija i Anabelu dok su bili u ljubavi. Prvi put će biti prikazani snimci kada je Anabela došla iz Švedske, a koja je tada prvi put bila na sceni sa Gagijem. A onda će biti scena iz svlačionice, koja će sve oktriti o njihovom odnosu. Čuvam njihove tajne snimke dok su još bili u ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading