ISPOVEST! Aca Lukas iskreno o ljubavi s bivšom: Sonju sam najviše voleo, ona je fatalna žena!

Autor: Irena Karić

Zabava

08.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas imao je turbulentan odnos sa Sonjom Vuksanović, s kojom se više puta razilazio, pa mirio. Iako je sada definitivno ljubav sa Sonjom gotova, Lukas kaže da njih dvoje imaju lep odnos i da se poštuju zarad zajedničke ćerke Viktorije. Pevač je za Srpski telegraf otkrio koliko su njegova osećanja prema dizajnerki bila jaka, ali je progovorio i o vezama sa drugim devojkama, o kojima je brujala javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca sa Sonjom

Od svih žena sa kojima ste bili koja je za vas bila najfatalnija?

- Nijedna (smeh). Šta znači fatalna? Je l' je to žena koju voliš, pa kao onda više nisi s njom, pa ostaneš u prijateljskim odnosima? Svoju poslednju suprugu Sonju sam najviše voleo, to je nekako najbliže.

Bilo je turbulentnih perioda između vas i Sonje Vuksanović. Da li postoji šansa da se obnovi ta ljubavna priča?

- Ne postoji šansa da se obnovi ljubavna priča iz razloga što je to jedno poglavlje koje je završeno, ali nije umrlo, nego jednostavno to je bilo, sad je nešto drugo. Emocije su bile velike, pa su onda te emocije postojale, ali u nekom negativnom smislu, što se kaže, mržnja, ali nekako sve to što se dešavalo se kasnije stabilizovalo u jedno poštovanje. Mi jako dobro funkcionišemo, ali mislim da tu nema više te vatre. Ljudi naš odnos pogrešno tumače i niko ne kapira da među nama više nema emocija. Da ih ima, ne bih ja ni razmišljao o tome ko je kriv, nego bih rekao da opet postoje emocije, da se volimo. A pošto se mi ne volimo u smislu kao ljubavni partneri, onda se družimo. Normalna je pojava da se posle izvesnog vremena kada nisi više s nekim ljubav koju si osećao prema toj osobi troši, haba. Ispari i to je nešto sasvim normalno. Kao kiselu vodu kada otvoriš i posle određenog vremena ona više nema mehuriće.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca sa svojom decom

Koliko se često sada viđate sa Sonjom?

- Sonja i ja se viđamo svaki dan maltene, pogotovo u ovo grozno vreme ove epidemije koronavirusa. Često sam kod njih tamo, prespavam tamo, ali, naravno, imamo jedan jako fin prijateljski odnos. Ne ljubimo se, ne grlimo. Možemo da se zagrlimo drugarski, ali nemamo više ljubavni odnos. To je potpuno normalno i ovo je cela priča koja nije ništa spektakularna jer kad svako sagleda neki svoj ljubavni život, onda će ovo da shvati. Nije više stvar u tome šta je radila druga osoba. Stvar je u tome kako se ti osećaš kad se probudiš i setiš se nekog. A ne mora da znači da ti je kao fuj, odvratan ako ga ne voliš, samo nema više strasti.

Aca: Sa Jovanom Doroški sam bio kratko, Šavija mi je drugarica, a s Brigitom je bio pokušaj veze

Jovana Doroški, Nataša Šavija, Nikolija Nina Lačević, Brigita Alilović i još nekoliko devojaka s kojima ste bili u vezi ili kratkotrajnoj aferi povezivane su sa vama u medijima. Šta vas je odbilo kod njih za vezu na duže staze?

- Sa Jovanom jesam bio nešto kratko. Nataša Šavija mi je drugarica. Nikad nisam bio u vezi sa Nikolijom Ninom Lačević, to jest ja nikada nisam bio sa tom devojkom u vezi. Sa Brigitom je bio pokušaj koji se završio već u startu, nije bilo ništa od veze. Nismo bili u vezi. Sa nekima nisam ni razmišljao da budem u vezi, neke su me odbile zato što sam smatrao da nisam ja za njih. Generalno, ta ženska imena koja su spomenuta nisu imena koja imaju težinu da pričamo o nekim vezama. Ne mogu sebe da teram da volim ako ne volim. Ne kažem da čovek ne pravi greške u životu. Apropo cele te priče, sva ta imena koja su nabrojana, ovako kažem bez imalo potcenjivanja, to su neke stvari koje su dospele u javnost putem nekih slika ili mog nekog opuštenog ponašanja i neskrivanja od javnosti. Ono što ja smatram bitnim i važnim nikada neće moći niko da me pita, osim ako mu ja ne kažem. Nadam se da smo se razumeli, tako da ovo je neki periferni spisak koji uopšte nije spisak, kažem opet, ne potcenjujući nikoga.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aca dok je bio u ljubavi sa Jovanom

Koji je vaš najveći porok i na šta ste u životu jako osetljivi?

- Ja generalno nemam poroke. Već sam pričao da su nepisana pravila za svakog posebno. Poroka nemam zato što se ne foliram, nisam lažov. Najgori porok je kad sam sebe lažeš. Najviše sam osetljiv na decu.

Da li se plašite koronavirusa?

- Naravno da se plašim. Svi se plaše. Ne plaše se budale, ovi što hoće da pljuju po ljudima koji su trenutno odredili ove mere.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Najbolji sam kad se zaljubim

Kakav je Aca Lukas kada se zaljubi?

- Najbolji na svetu. Prema tome, vrlo jednostavan za rukovanje. Imaš samo dve brzine - napred i nazad. Ko se uplaši, ne zna da rukuje, ko provali kako treba da se rukuje, ima uspeha. Ali tu dolazi do jedne začkoljice, za koju ne znači da je jednostavna i mala, tako da tu može da dođe do kurcšlusa. U slučaju kad sam zaljubljen, kada volim, onda je to baš posebno. Ja najviše na svetu volim žene. Mi muškarci živimo za žene. U principu se to sve tako nekako svodi da u životu pronadeš ženu koja će da te voli i koju ćeš da voliš. Kada se zaljubimo, hoćemo da budemo što bolji u poslu, da imamo što više para, da budemo popularni. Vole nas žene. Nekad ovo neko neće da prizna, ali je stvarno tako.

Foto: youtube.com/novojutro

Učim sinove da poštuju žene

Vaši sinovi Lazar i Andrej su sada već zreli momci. U uzrastu su kada mogu često da se zaljubljuju. Kakav savet im dajete, kako da postupaju sa ženama?

- Što se tiče saveta za žene, ne dajem im nikakve savete jer to su stvari koje su jako proizvoljne. Najbitnije je da poštuju žene kakve god da su i da se ponašaju kao pravi muškarci. Obojica su trenutno u vezama koliko ja znam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading