(VIDEO) VRELIM PLESOM ZAPALILA INTERNET: Poznata tverkerka Zorica Antić, otkrila kako provodi vreme policijskog časa i kako se štiti od virusa!

Autor: Katarina MARTIĆ

Zabava

08.04.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata državna prvakinja u plesu Zorica Antić, otkrila je kako provodi vreme policijskog časa i kako se štiti od pandemije koronavirusa, koja je zadesila ceo svet.

RepublikaFoto: instagram.com/low_z_
Zorica Antić

- Popričaću sa tobom kao sa drugaricom uz kafu, pored nekog lepog pogleda na prirodu uz cvrkut ptica. Ja se bas strogo, štreberski pridržavam svega. Malo kasnije ali nabavila sam Asepsol, rukavice i maska pod obavezno od samog početka, ne napuštam stan bez tog kompleta - počinje Zorica.

- Što se tiče mojih dana, ne idem nigde, ne posećujem nikoga niti mi iko dolazi (sem brata) i smatram da to tako treba. Treniram više nego obično jer me je u početku uhvatila panika pa sam od stresa i nervoze samo jela! To sam ubrzo promenila, najbitnije je ostati pribran i zdravog razuma - kaže Zorica, pa nastavlja: 


- Dan mi počinje uz čuveni limun i mlaku vodu, jacam imunitet maksimalno, posle doručka radim vežbe za istezanje, sređujem kuću konstantno, perem čistim brišem po iks puta, a popodne plešem, postavljam koreografije, šaljem programe za vežbanje od kuće svojim učenicama, onda ide spremanje ručka (gledam zdravo da se hranim maksimalno)... u kontaktu sam sa prijateljima preko dručtvenih mreža, slušam muziku, gledam filmove, obišno posle vesti pogledam neki dobar horor da se smirim,uveče gomila trbušnjaka, čučnjeva i baš raznih vežbi, dok ne padnem i ne zaspim - otkrila je Zorica i dodala:

- I da, na frižider sam zalepila ono famozno “nisi gladna, dosadno ti je”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Објава коју дели Zorica Antić (@low_z_official) дана 2. Апр 2020. у 1:42 PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading