(VIDEO) Elma Sinanović iz karantina ekskluzivno za Republiku: Poručila svima nešto što će daleko odjeknuti, a onda otkrila nešto što će sve oduševiti!

Autor:

Zabava

10.04.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Elma Sinanović, kao i mnoge druge estradne ličnosti u vreme pandemije koronavirusa, provodi vreme u karantinu i strogo se pridržava mera Vlade Srbije. S tim u vezi, nas je zanimalo kako podnosi izolaciju, šta joj je nova svakodnevna rutina, kao i koje je njeno mišljenje u vezi novonastale situacije i koliko joj to utiče na posao.

 
 
Foto: Instagram/printscreen
Elma Sinanović

* Kako podnosite vreme u karantinu? Kako na Vas utiče cela ova situacija?

 - Nije mi svejedno, najviše zbog čega se sekiram jeste to da ću da se ugojim. Bukvalno samo kuvamo i jedemo. Nije toliko strašno, mislila sam biće mi mnogo teže. Hulija i ja smo same u izolaciji. Mnogo volim da čitam i sad sam se posvetila čitanju svih knjiga koje pre nisam stizala, od svakodnevnih obaveza, da pročitam. Mada sam ja kućni tip svakako. Nisam toliko pogođena ovom izolacijom, koliko je moja ćerka, ona je još dete, voli da ode na ručak, da putuje, da izađe sa društvom.

* Kako je korona uticala na vaš posao? 

- Što se posla tiče, strašno. Ovo ako potraje duže neće biti dobro, ali naravno svi smo sposobni da preguramo dva tri meseca.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Elma i njena ćerka Hulija

* Nedavno su počele da kruže priče da su se mnogi estradnjaci bahatili po društvenim mrežama i hvalili imovnim stanjem, a sad kad ih je zadesila ova situacija se ispostavilo se da su na rubu egzistencije. Da li ste upoznati sa tim?

- Ne bih rekla da je to rub egzistencije. To je sve individualno, od pevača do pevača, ipak treba da se uzme u obzir koliko pojedini pevači zarađuju, oni  zapravo i jesu na velikom gubitku. Oni više računaju koliko gube neodlaženjem na nastupe, vikendima. Mislim da je to u pitanju, ali ipak da verovatno ima i takvih slučajeva da im ovo jeste jako teško palo i da se bore.

* Da li biste prokomentarisali situaciju koja je zadesila naše pevače u poznatom hotelu pre par dana?

- Mislim da je to jako neodgovorno, jesam za to da ljudi rade, ali ako većina može da sedi u kući, da se pridržava tih mera i da se žrtvuje, jer ovo je i na neki način žrtva svih nas, onda treba da bude za sve isto. Žao mi je bilo, kad sam to čula, ali opet to treba da važi za sve.

* Da li podržavate mere Vlade Srbije?

- Ja sam to shvatila tako da je to stvar socijalne kulture, svesna sam situacija u kojoj se nalazimo i tog virusa i bolesti koja može da nas zadesi. Mnogo mi je glupo kad čujem ljude da komentarišu kao da je to teorija zavere, ne razumem iste da se ne pridržavaju pravila, pa niko nas nije iz ćefa zatvorio kući. Bukvalno sam za sve te mere i pridržavam ih se. Sekiram se šta će biti sa našim poslom, privredom, kako će to sve izgledati posle, ali opet sačuvajmo zdravlje, biće posla, biće para, biće svega!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading