ZATVORENI SMO U KUĆAMA, NIJE DOBRO: Emina Jahović se oglasila iz Istanbula DRAMATIČNIM rečima!

Autor:

Zabava

12.04.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović trenutno se nalazi u svom domu u Istanbulu, a vreme u izolaciji provodi sa sinovima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

Emina se uključila uživo u emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' i otkrila kako provodi vreme u izolaciji sa naslednicima Jamanom i Javuzom.

- Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom decom. Možemo da naučimo da bolje kuvamo, možemo da vežbamo, da naučimo neki novi jezik - kaže Emina i otkriva da su njeni sinovi zabrinuti zbog trenutne situacije.

- Ovo je istorijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Mi moramo da deci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom i da će ovo dugo trajati. Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas. Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako - otkrila je Emina u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading