Teodora Džehverović BACILA oko na našeg najpoznatijeg glumca?! Ovo niste znali do sada!

Autor:

Zabava

15.04.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović gostujući u jednoj emisiji otkrila je da li joj se dopada glumac Miloš Biković! Iako su se mnogi ponadali da su glasine tačne, ona je istakla da ga je uvek smatrala talentovanim i lepim, ali da se simpatije ipak nisu nikada pojavile.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Teodora Džehverović

- Bikovića sam uvek gledala kao talentovanog momka, lepo dečko izgleda, ali nikada nisam razmišljala o njemu u tom pravcu- priznala je ona u "Amidžiju". 

Odmah zatim, među pitanjima sa Instagrama našlo se i jedno vezano za Anđela Rankovića, sa kojim je ostvarila romansu u prvoj sezoni "Zadruge". Ona se bila iznenadila kada je čula pitanje - da li je nekada šamarala svog dečka Anđela, ali je onda odgovorila:

- Ne znam tačno na šta se misli, ali nikad nisam šamarala nekog dečka. Ako jesam, to je bilo slatko, nikada dramatično - zaključila je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ooooo

15.04.2020 20:57

Od glupog pitanja u Ami-Gshow-u na koje je ona dala potpuno normalan odgovor pravite senzaciju i neku priču koje nikad nije ni bilo. Nit je Biković njoj par nit ona njemu, ni fizički a ni karakterno.

Đokica

16.04.2020 10:45

Mala je digla nos u nebo.