Ana Kokić nepopravljivi optimista: Ne gubim veru u bolje sutra!

Autor:

Zabava

17.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić nas je ugostila u svom domu za Vaskrs i otkrila da je i pored katastrofe koja se dešava u svetu zbog koronavirusa ostala pozitivna i da je vera u bolje sutra drži na nogama. Priznala je da joj je teško, ali kada vidi da su njeni bližnji zdravi, odmah se digne i zahvali Bogu na tome.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Ana Kokić

- Jeste teško, ali me teši činjenica da smo zdravi i da smo dobro, kao i naši prijatelji. Proći će ovo, sada je tako, kako je, ali biće još mnogo povoda za slavlja i druženja. Bilo je i gorih stvari koje smo preživeli, samo ne treba da gubimo veru u bolje sutra. Jedino mi je krivo što za Vaskrs nećemo moći da se vidimo sa nama dragim ljudima - rekla je Ana, pa otkrila kako ona provodi vreme u izolaciji:

- Gledam filmove i serije, čitam knjige, treniram i smišljam sa decom razne kreativne igre. Počela sam da učim španski jezik i nadam se da ću bar osnovno savladati. Takođe usavršavam engleski. Što se korone tiče, ne mogu da kažem da nisam zabrinuta, ali kako svima, tako i meni. Ne gubim veru u bolje sutra i znam da će na kraju nešto dobro iz svega ovoga da se desi. Nepopravljivi sam optimista.

Krivo mi je što za Vaskrs nećemo moći da se vidimo sa nama dragim ljudima

Ana je sve posavetovala da imaju razumevanja i da se za Vaskrs, koliko kod bilo teško, ne viđaju sa prijateljima i ne proširuju kontakte.

- Savetujem sve da budu strpljivi, da imaju razumevanja za članove porodice. Verujem da ćemo posle svega ovoga shvatiti da je najdragocenije ono što se novcem ne može kupiti, da ćemo više ceniti slobodu, zdravlje, ljubav. Srećan Vaskrs vama i vašim čitaocima! Želim vam da budete zdravi i strpljivi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading