OVO NISTE ZNALI O SNEŽANI SAVIĆ! NIKAD IZNETI DETALJI IZ ŽIVOTA SLAVNE GLUMICE: Njih je odbijala, a ovo je rekla o popularnoj seriji!

Autor: Blic

Zabava

17.04.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica kaže joj je legla uloga baronice Donke u seriji "Igra sudbine" jer je i ona zavodnica poput lika koji tumači.

RepublikaFoto: youtube.com/Snežana Savić
Snežana Savić

Glumica Snežana Savić ovih dana je kroz lik Donke Desali ušla u domove mnogih u Srbiji. Ona otkriva da joj je ova serija bila izazov.

- Veliki je luksuz birati uloge, ja baš nisam mnogo birala, ni sada, a ni u godinama iza mene. Dešavalo mi se da sam kao mlada glumica odbijala velike reditelje jer su mi nudili male uloge. Ali to su tada prosto bile neke moje mladalačke želje, tada imate puno ideala u svojoj glavi. Puni ste nekih velikih želja i aspiracija i tako neke unapred zamišljene karijere koja treba da podrazumeva velike uloge u velikim komadima. Ali onda shvatite da je bolje da što više radite, čitate rukopise raznih reditelja.

Donka je deo skoro svake epizode, da li je naporan tempo snimanja?

- Baš je tempo izrazit. Ali to su prosto današnji trendovi. Dobro je da se uopšte radi i da glumci imaju posla kod nas. Snimamo od sedam ujutru do sedam uveče.

Da li vam mlađe kolege traže savet?

- Ako me neko nešto pita, mogu da mu sugerišem nešto sa mog aspekta i iz iskustva, ali na kraju krajeva, više očiju više vide. Uvek vidite bolje nekog drugog od vas samih. Možete da pomislite da nešto dobro radite, ali da onda to ne bude tako. Nešto vam nekada ne liči ni na šta, ali da fenomenalan rezultat. U tome je ta umetnost glume, ima tu čaroliju, da nikada ne znate šta će izaći iz svega.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

U serijama vas uvek gledamo kao opasnu zavodnicu. Uloga Maline Vojvodić u „Srećnim ljudima“ i sada Donke u „Igri sudbine“? Da li vam prijaju takve uloge?

- Sad u ovim godinama volim da moja zavodljivost bude komična. Kroz karijeru sam imala slične uloge koje podrazumevaju da budem zavodnica. Donka vuče na komiku, nije samo apriori zavodnica. Znate kako se kaže: strašno je kada je žena lepa, ne zna kada treba da ostari.

Kolika je sličnost između uloga zavodnice i vas u privatnom životu?

- Ova uloga je pisana kao za mene. Nekako mi je jedan na jedan. Isto mislim da je odlično podeljen kasting sa svim glumcima. Sve uloge su takve, Milica Milša je sada najzrelija i najlepša. Matea je odlična u ulozi Sofije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading