Voditeljka prvi put farba jaja! Dušica: Najvažniji je mir u srcu i duši!

Autor:

Zabava

18.04.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević u radnoj je atmosferi uprkos vanrednom stanju, a iako odgovorno obavlja radnu dužnost, Vaskrs će tradicionalno provesti s porodicom, sinom Ognjenom i ćerkom Anđelom. Kako kaže, najradosniji hrišćanski praznik uvek je u njenoj porodici protekao u sreći i veselju.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Dušica Jakovljević

- Ne pamtim nijedan poseban Vaskrs koji se proslavio u mojoj kući zato što je ceo taj period oko Vaskrsa obeležen uvek nekim "jedva čekanjem", iščekivanjem tog samog dana. U mojoj porodici je uvek bilo dece, tako da su moja braća i sestre i bake i deke svi nekako bili tu, okupljali se oko Vaskrsa da budemo tu svi zajedno, a takođe uvek smo bili poznati po tome da smo vrlo veseli, nasmejani i glasni. Uvek smo ga obeležavali na zabavan način, sa gomilom šala i uz sećanja na neka davna vremena - rekla je Dušica i dodala da joj je žao što ove godine sa decom neće posetiti roditelje.

Ove godine nećemo videti moje roditelje, deci je teško, ali će mahati baki i deki ispod prozora

- Mi smo uvek išli za Vaskrs kod roditelja i uvek smo na tradicionalan način provodili praznike. Međutim, evo ove godine će to izostati, ali mi generalno nismo porodica koja neke negativne okolnosti gleda na negativan način. Mi smo oni večiti optimisti, pa i za Vaskrs sada kažemo: "To je ove godine samo, već sledeće će biti drugačije." Ne patimo, ne očajavamo, sigurno ćemo se videti preko video-poziva, mahnućemo pod prozorom mojim roditeljima. Ali je moja ćerka u fazonu da je njoj prilično teško u ovoj situaciji. Videćemo kako ćemo tu konekciju ove godine uspostaviti jer jeste malo tužno da baku i deku gledaš preko prozora i sa nekoliko desetina metara razdaljine. Ali opet kažem, sve će ovo proći i najvažnije je da imamo mir i sreću u srcu i duši - kaže Dušica i otkriva da će prvi put sama farbati jaja:

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

- Nisam ja neko ko pribegava tim savremenim tehnikama ukrašavanja. Mi najviše volimo crvena jaja, jaja ofarbana u lukovini. Ja ću prvi put ove godine farbati jaja samo u lukovini sa ukrasima od nekih listića, peršuna i tako dalje. Već sam nabavila i lukovinu i gazu, tako da se radujem što ću se oprobati i u tome. 

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading