Promocija albuma Tončija Huljića u Kasini

Zabava

12.10.2017

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi studijski album pevača Tončija Huljića "Tipo primitivo i Piano pirmitivo" izlazi na tržište 20 oktobra. On je promociju napravio u beogradskom klubu Kasina, a publika je uživala u njegovim pesmama do ranih jutarnjih časova.

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Promocija albuma

Tonči je odlučio da svaka pesma s novog albuma ima spot, pa iako su pesme tematski različite, spotovi čine jednu celinu. Na jednom CD-u "Tipo primitvo" nalaze se studijske verzije pesama, a drugi CD "Piano primitivo“ nosi podnaslov "Muzika za riblje restorane". Na njemu se pesme nalaze u svojoj originalnoj verziji samo uz vokal i klavir bez naknadnih aranžmana.

Ovaj drugi CD osim novih pesama sadrži i već dobro poznate hitove poput Providenca, Doma gren, Ja sam rojen da mi bude lipo, Ankoran i ostale koje je publika čula na Tončijevim prethodnim albumima "Ka hashish" i "Panika".

"Tipo primitivo / Piano primitivo" je treći studijski album, ali četvrti u nizu jer je samo nakon dva studijska albuma napravljena "The best of2" kompilacija sa DVD izdanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading