Na njegov šarm su pale Ana Nikolić i Danijela Vranić a Tijana Ajfon mu je osvojila srce: Ovo je novi dečko poznate starlete!

Autor: alo.rs

Zabava

23.04.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon nedavno je raskinula veridbu sa dugogodišnjim dečkom Miksom, a sada je uplovila u novu romansu, i to sa Andrejem. Za Andreja se svojevremeno pisalo da je veliki zavodnik, te da je na njegov šarm pored Ane Nikolić pala i njena koleginica Danijela Vranić.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

- Istina je da smo Tijana i ja u vezi, a upoznali smo se pre četiri godine na jednom događaju. Međutim, tada je sve ostalo samo na tome. Možda bi mnogi pomislili da me je kod Tijane privukao fizički izgled, ali istina je potpuno drugačija. Tijana je iskrena osoba puna ljubavi, a ja je nisam osvojio ni parama ni skupocenim automobilima. Privukla nas je obostrana pozitivna energija. Imam ozbiljne namere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje. Nikada se nisam stideo da javno pokažem svoje emocije, pa nema razloga ni sada da ih prikrivam. U vezi mi jedino smeta kada je moja partnerka ljubomorna, kada pravi bespotrebnu dramu i scene, a verujem da ona to neće raditi jer je svesna sebe - rekao je on za gorepomenuti list.

Kako se dalje navodi, vezu su započeli preko telefona, a tako će nastaviti da je održavaju dok ne budu mogli da se vide, s obzirom na to da se Tijana trenutno nalazi u Srbiji, a Andrej u Crnoj Gori.

- Čujemo se svakodnevno preko video-poziva, što nam ne pada teško. Oboje jedva čekamo trenutak kada ćemo biti zajedno, ali sada je najvažnije da ispoštujemo sve mere zabrane kretanja, jer znamo da ćemo nadoknaditi svaki sat razdvojenosti - naveo je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading