BRANISLAV LEČIĆ: Žene zavodim plesom!

Zabava

13.10.2017

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantni glumac Branislav Lečić, učesnik popularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", otkrio je svoje planove za budućnost.

 

A post shared by Branislav Lecic (@branislavlecic) on Sep 30, 2016 at 12:22pm PDT

Leka iza sebe ima 2 proprala braka sa Ivanom Vujadinović i Ninom Radulović, pa trenutno uživa i ne planira više da staje na ludi kamen.

- Ne, ne, o braku ne razmišljam. Mislim da mi je toga bilo sasvim dovoljno. Danas gledam da odnos više baziram na nekoj vrsti susreta i radosti koju možemo međusobno da razmenimo u različitim vidovima i to me veoma uzbuđuje - kaže Branislav Lečić.

On je trenutno angažovan u humanitarnom takmičarskom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, pa se pitanje koliko često plesom pokušava da osvoji žene nekako nametnulo samo.

- Naravno da žene zavodim plesom, one su za to da se zavedu. Mnoge žene zavode nas muškarce, zašto ne bismo i mi njih. To je igra u kojoj učestvujemo zajedno, bez bilo kakvih stega - rekao je Branislav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading