Saša Joksimović izneo CELU ISTINU o odnosu sa bratom Željkom: Neće mu biti svejedno kad čuje!

Autor:

Zabava

24.04.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac vodi dečju emisiju na TV Kazbuka, koja nosi naziv “Mozgalići”, a u sklopu koje će sarađivati sa suprugom Nevenom i sinom Ilijom.

RepublikaFoto: facebook.com/sasa joksimovic
Saša Joksimović

Kao neko ko je zadržao radoznao duh, Saša Joksimović otkriva da je sa velikim uzbuđenjem prihvatio novi projekat na televiziji koju je otvorio njegov stariji brat Željko.

- Ideja ovog programa došla je od urednika Televizije Kazbuka Gorana Jovanovića. Međutim, moram da priznam da sam oduvek maštao da radim ovakvu emisiju. Goranova i moja energija su se poklopile. Zato je projekat fantastičan. Snovi se ostvaruju - poručuje Saša dok kratko odgovara kako izgleda raditi sa Željkom:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Željko

- Privatno i poslovno ne mešam.

Saša objašnjava da iako ga rad sa decom ispunjava, on ume da bude poprilično zahtevan, jer su deca najiskreniji kritičari.

- Zapravo je najteže raditi sa decom. Ako detetu nešto nije zanimljivo, ono to odmah i pokaže. Nismo imali problema tokom snimanja, što znači da smo napravili dobar posao - kaže Joksimović i dodaje da je i sam uključen u uređivanje "Mozgalića":

- Konsultujem se sa celim timom koji je vrhunski i naravno da imam slobodu i da predložim ideje.

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Saša sa porodicom

Glumac ne krije da je njegov sin Ilija takođe uključen u novi projekat i da ćemo i njega uskoro imati prilike da gledamo na malim ekranima.

- Ilija je oduševljen, uostalom kao i sva deca koja su gledala. Učestvovao je u snimanju, pa ga možete videti u narednim epizodama - poručuje Saša i dodaje da će na Televiziji Kazbuka i njegova supruga Nevena biti deo tima kao jedan od producenata.

- Poruka ove emisije kao i cele televizije je da se vratimo pravim vrednostima, a da deca uživaju u kvalitetnom programu i uče. Posle ove cele situacije sa virusom snimamo još bar tri nove emisije. Posebno mi je drago što će producent novih projekata biti moja supruga Nevena.

- Kada ugušiš dete u sebi, više ne mozeš da budeš kreativan, duhovit i mlad. Ja sam jedno veliko dete. Privatno sam vedar i razigran, pravim često pozorište u kući.

S obzirom na to da su braća Joksimović donela na televizijsku scenu jedan novi i zanimljiv sadržaj koji za sada daje dobre rezultate, zanimalo nas je kako su njihovi roditelji reagovali na ovu ideju.

- Svaki roditelj je ponosan na svoje dete, kao što sam ja ponosan na svog sina Iliju - poručio je Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading