Saša Kovačević stao u odbranu tenisera: Poštujem Novakov stav o vakcinisanju, niko ne zna šta će biti za nekoliko godina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Saša Kovačević održao je u petak 24. aprila nezaboravan kocert ispred Skupštine grada Beograda u okviru projekta "Beograd pobeđuje". Pevač je po konceptu nastupio bez publike sa nekoliko članova benda, a gledaoci su u koncertu uživali putem TV ekrana. Kovačević je nakon nastupa za Srpski telegraf otkrio šta radi u izolaciji, koliko strahuje zbog pandemije koronavirusa, ali i kakav je njegov stav o eventualnom primanju vakcine protiv virusa KOVID-19.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Saša Kovačević

* Koliko si puta izašao otkako je proglašeno vanredno stanje i da li poštuješ mere koje je propisala Vlada Srbije?

- Svega nekoliko puta. Do prodavnice, da bacim smeće i obiđem restoran. Odgovorno ponašanje svakog od nas je jedini put ka izlazu iz ove situacije. Naravno, mere su odredili stručnjaci, koje treba da slušamo.

* Jedan si od prvih izvođača koji je otkazao koncert 8. marta u Banjaluci zbog KOVID-19 uprkos tome što tada nijedan slučaj nije zabeležen u Republici Srpskoj?

- Virus je tada uveliko vladao u regionu i smatrao sam da je suludo da okupljam ljude i da ih izlažem opasnosti! U dogovoru sa organizatorima odlučili smo da ga odložimo za neka bolja vremena i to je jedina prava odluka bila u tom trenutku, a isto bih postupio i sada.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Saša Kovačević

* Tvoje kolege sve glasnije govore da estradi preti bankrot zbog KOVIDA-19. Neda Ukraden je čak zatražila pomoć. Da li ćeš joj se i ti pridružiti i kakav je tvoj stav o tome?

- Nikom nije lako u ovom vremenu kada je ceo svet u karantinu. Estrada je, kao i sport, pretrpela veliki udarac. Nama posao zavisi, takoreći, od broja okupljenih ljudi, a jedini izlaz u svemu ovome jeste socijalna distanca. Kako svima, tako i meni. Ja neću tražiti nikakvu pomoć jer sam jedan od onih što uvek ostavljaju pare sa strane, za nedajbože. Smatram da je trebalo da svi urade isto.

* Kako provodiš vreme u karantinu?

- Terasu sam pretvorio u teretanu. Uzeo sam neke sprave i tu sam po ceo dan. Vežbam i uživam da porodicom.

* Tvoj komšija Novak Đoković izneo je stav po pitanju vakcine, koji je naišao na određene kritike. Kakav je tvoj stav po pitanju vakcine?

- Smatram da Novak nije neko ko priča napamet stvari, okružen je vrhunskim stručnjacima i poštujem svaki njegov stav. Moj je taj da još nisam odlučio da li ću se vakcinisati jer prvo moram da se informišem o bezbednosti vakcine i mogućim nuspojavama. Problem je što niko od nas ne zna šta će se desiti kroz nekoliko godina po primanju vakcine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

* Šta ti najviše nedostaje ovih dana?!

- Zagrljaji! Jedva čekam da zagrlim sve drage ljude, svoje najbliže. Fale mi prijatelji, bend, probe...

Foto: youtube.com/AmiG Show

Frizerka me sređuje preko Skajpa

* Mnogi se žale na frizuru tokom karantina budući da saloni ne rade. Tvoja je tip-top, čak si i boju promenio. Znači li to da tvoj frizer ipak radi?

- Frizuru sam nameštao sam i jedva sam je namestio pošto je jako porasla. Moja draga frizerka Goca mi je onlajn dala instrukcije kako da namestim. Sve obavljam preko Skajpa poslednjih dana.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragiša

28.04.2020 14:55

Vakcina nije dokaz da je neko zdrav.