Marija Šerifović: Ne mogu da zamislim život bez telefona!

Autor:

Zabava

13.10.2017

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku polemike gde će se u narednom periodu emitovati emisija "Zvezde Granda" u kojoj je član žirija, pop zvezdu Mariju Šerifović nimalo ne zanimaju medijska nagađanja i slobodno vreme troši kako bi udovoljila svojim hirovima.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

 Jedan od njih su svakako i najnovije tehnološke inovacije, budući da pevačica nikada nije krila da je opsednuta brojnim uređajimana koje troši ogromne sume novca čim se pojave na tržištu.  A, s obzirom na to da je godinama živela u Americi gde je postala pasionirani fan apple uređaja, ne čudi što je Marija juče bila prvi kupac u novootvorenoj prodavnici Istyle, sa još stotinama ljubitelja ovog brenda.

- Od prvog uređeja do danas, kupovala sam sve njihove telefone i laptopove I imam sve modele koje su izbacili. Ja obožavam tehnološke inovacije, najčešće bukvalno spavam sa telefonom i ne mogu da zamislim život bez njega - kaže Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading