ZLATA PETROVIĆ VODILA TURBULENTAN ŽIVOT: Pevačica abortirala u 7. razredu, a do 18. godine već imala 3 braka!

Autor: Alo

Zabava

27.04.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već decenijama je na našoj javnoj sceni, a o privatnom životu pevačice Zlate Petrović naširoko se pisalo i pričalo godinama unazad.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Zlata Petrović

Zlata ima dva sina iz dva braka, a prvog je dobila sa svega 18 godina, u zajednici sa kolegom Hasanom Dudićem. Folkerka je javno pričala o njegovom problemu sa kockom, a naširoko se komentarisalo to što ga se porodica odrekla.

Zlata je još kao mlada devojka preživela agoniju, kada je odlučila da abortira, budući da je zatrudnela sa čovekom kog nije volela, a sa kojim je sa samo 14 godina stupila u brak na nagovor roditelja. Kad se udala za muzičara Duleta Todorovića nije bila punoletna, imala je svega 16 i po godina, a budući da je bila u četvrtom mesecu trudnoće i da je bilo rizično da se tada izvede zahvat, lekari su odbijali da joj urade abortus.

Pevačica je tokom života imala još dva braka, pa je, kada je postala punoletna, već bila u trećem. Zlata je u braku sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila sina Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading