POSLUŠAJTE ŠOKANTAN SNIMAK RAZGOVORA! Evo kako Luna laže Marka, kod Gastoza otišla sa OVIM DEČKOM, a ne sa drugaricom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

30.04.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se u "Zadruzi" saznalo da se iste noći kada se pomirila sa Markom Miljkovićem viđala i sa bivšim dečkom Nenadom Sinđelićem Gastozom u njegovom stanu u gluvo doba noći, Luna je, videvši da nema kud, rešila da konačno svima prizna istinu... I po svemu sudeći, opet je slagala!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna, Marko, Gastoz

Naime, zadrugarka nije mogla da se usaglasi oko dve verzije jedne te iste priče, te zadrugarima, a pogotovo Marku Miljkoviću, još uvek nije najjasnije da li je Luna te noći kod Gastoza otišla sama, taksijem, ili u pratnji drugarice Jelene... Međutim, izgleda da nije tačna nijedna od verzija koju je Luna predstavila zadrugarima i gledaocima već ona treća, koju i dalje krije kao zmija noge!

Naime glasovne poruke koje je Luna te večeri razmenjivala sa Gastozovim prijateljem Stefanom Šebezom su isplivale, a iz njihovog razgovora jasno se naslućuje da kod svog bivšeg nije išla ni sama taksijem, ni sa Jelenom, već upravo sa Šebezom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⚪️?⚪️ I tako je @crvenazvezdafk usla u @championsleague ! ??❤️

Објава коју дели #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) дана 27. Авг 2019. у 5:20 PDT

 

- Čekaj, nije mi jasno zašto on da ide po Gastoza ako idemo kod tebe kući, Gastoze? Zašto bi išao po tebe, pa po mene, ne kapiram - dogovarala se Luna sa Stefanom Šebezom oko odlaska kod Gastoza, na šta joj je on odgovorio:

- A, znači kod njega blejimo... Gde si ti onda, da ja dođem po tebe, pa onda idemo kod ćurana - odgovorio joj je Šebez sa kojim je, po svemu sudeći, otišla kod Gastoza, što je takođe prećutala Marku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Šofer

30.04.2020 16:54

Grupa mala ali odabrana.

Odgovori 15 0
Električar

30.04.2020 20:35

Švalerke su nemoralne u svakom pogledu.

Lune

30.04.2020 20:40

Grupnjak. A dečko čeka. Neka ceka Ceca.