(FOTO) TUGA! Smrt u domu Aleksandre Kovač: Držala sam je dok je život napuštao njeno malo telo!

Autor:

Zabava

01.05.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neću vam pričati kako se osećam, jer svako ko je izgubio člana porodice, zna kakva bol ti obuzme svaki deo tela i duše i ne napušta nijednog trenutka..."

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Aleksandra Kovač

Na Instagram profilu pevačice Aleksandre Kovač osvanula je tragična vest o smrti člana porodice.

Kovačeva je ostala bez voljene mace Arete, a pevačica se dirljivim rečima oprostila od ljubimca.

- Poslednji pogled na nebo. Moja Areta, moj mali nevaljali mrki, me je napustila posle 19 godina. Poslednjih dve nedelje se polako opraštala od mene, nismo se odvajale jedna od druge i sedele smo zagrljene po ceo dan, okupane suncem, na njenom omiljenom mestu, slušajući vetar i šustanje drveća. I onda me je jedno jutro pogledala dok sam je držala u naručju i znala sam da ne može dalje i da traži moju pomoć. Neću vam pričati kako se osećam, jer svako ko je izgubio člana porodice, zna kakva bol ti obuzme svaki deo tela i duše i ne napušta nijednog trenutka. Samo ću vam reći da nikada, ni po koju cenu, ne ostavite svoju žiotinju samu, na samom kraju. Bila sam sa njom do poslednjeg trenutka, govorila joj koliko je volim i držala je dok je život napuštao njeno malo telo. Jer u trenutku kada ste najpotrebniji biću koje vam je oplemenilo svaki dan života najvećom ljubavlju, morate biti tu, po svaku cenu, ma koliko bilo teško i bolno i pružiti joj mir, sigurnost i oslonac. Sa Aretinim odlaskom, deo mog srca je otišao sa njom i ništa više nije isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading