(FOTO) BRUKA NA INSTAGRAMU: Vesna nagovorila Đoleta da se snima golišav, fanovi ih zgroženi ispljuvali!

Autor:

Zabava

01.05.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani uspela je da ubedi svoju jaču polovinu da sa njom učestvuje u lajvovima ali su fanovi počeli da ga ismevaju, a nju da kritikuju.

RepublikaFoto: instagram.com/djoganivesna
Đole i Vesna

Ona je pre mesec dana pokrenula svoj jutjub kanal na koji postavlja video snimke u kojima otkriva intimne detalje iz njihovog privatnog života. Ljudi su uspeli da vide kako izgleda njihov stan, gde spavaju, odmaraju, gde kuvaju.

Iako Đole prvo nije želeo da se snima, malo po malo Vesna ga je ubedila da i on počne da se snima sa njom. Izbacila je video na kojoj Đole igra sa njom i njihovom ćerkicom Laurom, go tj. bez majice.

Iako su mnogi bili oduševljeni što se Đole opustio, bilo je i onih koji su osudili Vesnu jer ga je, po njegovim rečima, naterala da pravi budalu od sebe.

- Vesna, ne pravi debila od čoveka. Teraš ga da se glupira u šestoj deceniji života. Razočarana sam - glasio je jedan od komentara. Nakon toga usledilo je još sličnih, koji su vođeni mišljenjem da Đole ne treba da se eksponira na takav način.

Foto: instagram.com/djoganivesna
Vesna i Đole Đogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading