Ti koji su me snimali, neka im je na čast: Šerif Konjević se oglasio nakon što je policija upala u lokal u kojem je pevao!

Autor: Dnevni Avaz

Zabava

05.05.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žurke koja je, uprkos propisanim merama održana u Sarajevu, oglasio se pevač Šerif Konjević koji se našao među pevačima koji su prisustvovali zabavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikad nije kasno
Šerif Konjević

Oko 20 ljudi, među kojima su bili i pevači Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić i drugi, okupilo se u jednom restoranu u Sarajevu gde se održavala privatna zabava koju je priredio sarajevski hirurg Jusuf Šabanović povodom svog rođendana. Policija je reagovala i svi akteri su kažnjeni.

- Otišao sam samo doktoru da dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, počeo sam da pevam, seo sam, dao mu poklon. Otpevao sam, i to ne cele dve pesme. Kad sam otpevao 'Živote moj', što je doktorova želja, pozdravio sam i otišao - rekao je Šerif.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Šerif Konjević i Sinan Sakić

On je dodao i da ga je sramota zbog čitave situacije.

- Mene je sram države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca sram. Kad sam video alkohol, nisam hteo ni da pevam, jer je ramazan. Neću biti deo toga, u mojoj kući se to poštuje. Moja žena je vernica i neću dozvoliti da budem deo nečije pijanke. Oni su su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading