MONSTRUOZNO! Živu ću te zapaliti! Sinanov sin uputio JEZIVE pretnje polusestri!

Autor: Kurir

Zabava

07.05.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sabina Sakić optužila je Rašida Sakića, sina iz prvog braka njenog pokojnog supruga Sinana Sakića, da je pre dva dana podmetnuo požar u njihovoj porodičnoj kući u Loznici, a sada je objavila i pretnje koje su, kako kaže, ona i njena ćerka Đulkica dobijale od Rašida.

RepublikaFoto: e-stock
Sinan Sakić i njegova supruga

Sabina Sakić podnela je krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, a pretnje je prijavila nadležnim organima u Beogradu i Loznici, piše jedan portal

Ona je pomenute poruke objavila i na Fejsbuku, a u njima je, kako se navodi, Rašid napisao da "će ih sve zaklati i da neće robijati ni dan", te da će "uživati u svakom Đulkicinom jecaju".

On je dodao i da ih nikada nije voleo, a Sabina kaže da živi u strahu zbog svega što se dešava.

RepublikaFoto: facebook.com
Rašid

- Ne mogu da dođem sebi. On ima, pored srpske, i Interpolovu poternicu. Gledam da sve ljude poštujem, da se ponašam u skladu sa svim merama, a onda mi se desi nešto ovako. Jako sam potresena, jer su u toj kući mogla da spavaju deca. I šta bi onda bilo? On hoće da preti, a da to ne izađe u javnost. Pretnje sam objavila da ljudi vide na šta je taj čovek spreman. Sve nas mrzi. Mrzeo je svog oca. Mi smo sve pretnje predali tužilaštvu. Kuću je zapalio u tri u sata posle ponoći. To se on sveti. Nema granice ni u čemu. Sad će godišnjica smrti mog muža i, umesto da ga žalimo u miru, dešavaju se ovakve stvari - tvrdi Sabina za pomenuti list.

Ovim povodom oglasila se i Đulkica, Sinanova ćerka.

- Pre nekoliko dana mi je slao pretnje. I, evo, ostvario je. Sve možeš da kupiš, ali ono što je moj otac ostavio meni - ne. On je ovim potezom samo dokazao da nije Sinanov sin, niti će ikada biti. Moj otac je bio satkan od duše, a ovaj monstrum od zla. Preživela sam smrt svog oca. To je za mene bilo najsvetije, ljubav koju mi je dao. Ničim me ne može povrediti Rašid - rekla je Đulkica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading