Srpska pevačica je nekada bila slavna, a onda joj se smučila estrada: Evo čime se Gala danas bavi!

Autor:

Zabava

08.05.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje povremeno nastupa!

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot
Gala

Vesna Galiot Gala devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih pevačica, čije hitove mnogi znaju i danas. Ipak, odlučila je da se povuče iz javnosti, a bavi se potpuno drugačijim poslom.

Pevačica je poznata po hitovima: "Izaberi", "Hajde budi sam", "Vrati se" i mnogim drugim, a 2005. godine se povlači sa javne scene.

Ona je rekla došlo je do zasićenja u muzici.

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - otkrila je Vesna i priznala da nema poznate prijatelje:

- Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom - rekla je ona medijima svojevremeno.

U jednom trenutku je planirala da se vrati namuzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - reka je Gala za "Kurir".

Vesna živi i radi u Beogradu kao uspešan radnik u oblasti Informacione tehnologije, a muzikom se za sad bavi isključivo iz hobija.

Vesna povremeno nastupa u klubovima i živi u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading