"Svakog dana su mi decu zaustavljali sa dugim devetkama": Ceca otkrila da njenog sina Veljka nisu pustili u obdanište nakon "Sablje"!

Autor:

Zabava

10.05.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gošća u poznatoj emisiji "Hit Tvit" autora i voditeljke Verice Bradić, večeras su pored Željka Mitrovića, Čeda Jovanović, doktorka Darija Kisić Tepavčević i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Tema emisije je pandemija koja je za nama i još uvek prisutna opasnost od koronavirusa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ceca Ražnatović

Sada je na redu da građani pokažu koliko su društveno odgovorni i spremni da se štite.

Na samom početku emisije došlo je do razmirica između Cece Ražnatović i Čede Jovanovića, zato što je ona prvi put pomenula svoje hapšenje i želela je da zna, zašto je bilo potrebno da se u njenu kuću ulazi sa 150 policajaca, kada je bio dovoljan samo jedan poziv.

Ceca je oštro osudila nasilje koje smo imali da vidimo priliku pre nekoliko dana kada je napadnut poslanik Marjan Rističević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Užasno je što se ljudi koji treba da vode računa o nama, ovako ponašaju. Ne daju primer našoj deci, koju treba da štite - rekla je pevačica, a onda se rekla šta se njoj dogodilo nakon hapšenja u akciji "Sablja".

- Moje dete nije moglo u obdanište, jer mu je majka hapšena u "Sablji". Rekli su da nije podoban da se vrati u vrtić. Moju decu su svakoga dana presretali sa dugim devetkama. Prošli su kroz golgotu, ja sam prošla kroz golgotu - rekla je Ceca.

- Da li ste plakali - pitala je voditeljka.

- Da li ste to videli - odgovorila je pitanjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading