MRTVA HLADNA GA UĆUTKALA ODGOVOROM: Popović potkačio Jovanu u emisiji ŠKAKLJIVIM pitanjem o Željku!

Autor:

Zabava

11.05.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović otkrio je šta se dešava sa snimanjem "Zvezda Granda", ali je i malo čačnuo Jovanu Joksimović zbog njenog supruga Željka.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Saša i Jovana

Zbog situacije u zemlji i svetu, aktuelna sezona "Zvezda Granda" neće se završiti u junu, već će biti nastavljena na jesen.

- Dodaćemo neke nove takmičare, neke ćemo vratiti i jedna sezona traje zapravo dve. Žao mi je bilo da zbrzamo ovu sezonu - rekao je Saša Popović u jutarnjem programu.

- Kako će to sada da izgleda, zamisli kad staviš pleksiglas između članova žirija, gubi se taj intimni kontakt, stvara se barijera između njih - zanimalo je Jovanu.

- Mislim da tu neće biti nikakvih problema, mislim da je tu dovoljna jedna mala iskrica, komentar, da se napravi šou. Mi smo inače imali grupu "Žiri Zvezda Granda", slali smo tu klipove, svako jutro napišemo "dobro jutro", ko je ustao, ko šta radi - rekao je Saša.

- Da li imaš masku? To te pitam ne da te proveravam, nego pitam ovako, da li se čuvaš - upitala je potom voditeljka Sašu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva

- Imam, imam masku, nosim je. Ja više od 50 dana nisam izašao iz kuće, imam više od 65 godina, u aprilu sam napunio 66. I kad sam mogao da izlazim na ulicu posle 18h ja nisam izlazio, samo sam jednom izašao. Mislim da su se ljudi iz moje generacije čuvali, da su stariji bili poslušni",rekao je direktor "Granda", a onda uzvratio Jovani pitanjem: "Da li ti nosiš ti masku?

- Nosim, nosim, evo tu mi je. Nosim, stvarno nosim, ja sam jedna od onih koja ne veruje da je pre sedam ili deset dana bilo strašno, a da kao danas možemo da idemo napolje, lepo su nam rekli sad je na nama, jesmo li tražili slobodu kretanja, evo dobili smo, i ja se u skladu sa tim i ponašam, mislim da još nije ničemu došao kraj - bila je iskrena Jovana.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva

Jovana i Saša potom su se osvrnuli na pevače, koji već dva meseca ne rade, već mnogi od njih drže onlajn koncerte.

- Jedino što tu nema zarade - prokomentarisao je Saša.

- Koliko je Željko zaradio od svog koncerta - pitao je Popović Jovanu, aludirajući na njenog supruga Željka Joksimovića koji je nedavno potpuno besplatno pevao za građane, koji su njegov koncert mogli da prate onlajn.

- Jao taj koncert, živce smo pogubili od tog pitanja koliko je zaradio od tog koncerta. Ništa nije zaradio i još je i dao - rekla je kroz smeh voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading