Radanović se bori sa traumom: Sloba se leči kod psihijatra!

Autor:

Zabava

13.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović krajem 2019. godine doživeo je gubitak oca Dušana, s kojim se teško nosi. Kako saznajemo, iako je pokušao da nastavi život, zbog velike traume potražio je pomoć psihijatra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Slobu je očeva smrt baš pogodila, nikako ne može da se izbori s tim gubitkom. On je sve vreme bio uz svog tatu, vozio ga po svim mogućim bolnicama, ali Dušan nije uspeo da se izbori sa teškom bolešću. To je sve bilo iznenada za Slobu jer je njegov otac bio jak čovek. Pored svega toga, i majka Draginja je krhkog zdravlja. Sloba sad strahuje i za nju i normalno je što je psihički pao. Da ne pričamo šta mu se sve desilo od ulaska u "Zadrugu", imao je on dosta stresova - rekao je za Star izvor blizak Slobi.

Slobodan sad strahuje za majku Draginju, koja je krhkog zdravlja, zato je psihički pao

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobom kako bismo proverili ove navode, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive niti je odgovarao na poruke.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa ocem Dušanom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading