(FOTO) Nije mogla da ćuti! Ceca objavila fotku, ali na ovo nije mogla da ostane imuna: Gledala sam sa nevericom!

Autor:

Zabava

13.05.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavljivanjem u emisiji "Hit tvit" oduševila je mnoge, te se neprestano komentariše da nikada lepše nije izgledala, a njena odevna kombinacija je "pravi pogodak", poručuju joj obožavaoci.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ceca

Ceca je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa snimanja pomenute emisije. Pevačica inače važi za jednu od žena sa najviše stila sa domaće javne scene, te je odabirom crne kombinacije dokazala zašto je jedna od najbolje obučenih zvezda.

- Ženo draga, nikada u istoriji nisi bolje izgledala! Ja sam gledala sa nevericom. Svaki vid ulepšavanja urađen je sa merom, skladno, boja kose i frizura vrhunska, ali kilaža je pobedila. To je moj fah. Takva ručica, nogica i takav struk. Bravo za tebe i za sve "majstore" koji učestvuju u tvom izgledu - bio je komentar, na šta je Ceca odgovorila emotikonom srca i poljupcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 12, 2020 at 11:58am PDT

 

Međutim, tu nije bio kraj pohvalnim komentarima, nizali su se poput - Boginjo naša najlepša, - Vrhunski stajling, - Najlepša žena na planeti, i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading