(FOTO) Veliki šok za celu Srbiju: Evo ko je devojka Marije Šerifović!

Autor: Kurir

Zabava

13.05.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme, kako pišu mediji, Marija se viđa s jednom od najlepših srpskih žena s javne scene, koja je udata za sina velikog moćnika i uticajnog biznismena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Šerifović

Ljubavni život najpopularnije domaće pevačice Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu. Ali pevačica koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine uspešno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve dosad! Kako pišu mediji, Marija je već godinu dana u se*sualnoj vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Podsećamo da je Marija pre izvesnog vremena objavila sliku na svom "Instagram" profilu  sa boljom polovinom kako se drže za ruke i šetaju ulicom.

Foto: instagram.com/serifovic
Marijina objava

- Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije - otkrio je izvor blizak Mariji i dodao da je izvesna dama uvek na Marijinim koncertima imala specijalno mesto u VIP loži, što je svima bilo sumnjivo.

- Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nežnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima - rekao je sagovornik jednog dnevnog lista svojevremeno.

Foto: instagram.com/serifovic
Marijina objava

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Barbarella

16.05.2020 16:32

Opa..ona samo bogataške snajke.Ova je druga takva.Nije Maki naivan (na)

Masa

18.05.2020 13:35

Ipak nemate hrabrosti da kazete koje.Doduse to bi bila jos jedna od vas neproverena informacija.