Posle svađe sve je slađe: Sloba i Jelena opet zajedno!

Autor: M. VELJKOVIĆ

Zabava

15.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović naišao je izgleda na tvrd orah kada je uplovio u vezu sa Jelenom Đuričanin jer ona nije žena s kojom sve može, već je ostvarena, samosvesna, ima decu i apsolutno zna u svakom trenutku šta želi.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sloba i Jelena

Ovo se Radanoviću nije dopalo, pa je usledio kratkotrajni prekid veze, gde je iz revolta otpratio devojku na Instagramu, pa objašnjavao na Tviteru da, ako neko želi razlog da ode, treba mu pomoći u tome.

Ipak, Đuričaninova je brzo pevaču dala lekciju zrelosti, nakon čega ga je ponovo primila u naručje.

- Slobi nije lako s njom jer je ona žena koja ima decu i zna u svakom trenutku šta želi. Otkako su počeli da žive zajedno imali su mnogo nesuglasica. Ona to nije htela da trpi. Rekla mu je da ne želi da njena deca slušaju svađe i trpe nervozu. Nakon toga je otišla iz njegovog stana. Sloba je teško to podneo, pa su se razišli. Posle je pričao ljudima da nisu zajedno i da je njegov privatni život samo njegova stvar - rekao je izvor za Svet, pa dodao:

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

- Ali svi smo znali da ne može bez nje, što se ubrzo i dokazalo. Pozvao ju je i zamolio da se više ne inate jer ne može bez nje - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
radoslavdjordumovic

16.05.2020 10:06

Pose se da bi se pisalo.Sve izmisljeno.