Glumac pokrenuo biznis: Strugar postao ozbiljan konjušar!

Autor:

Zabava

15.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Petar Strugar iz velike ljubavi prema konjima, koje je veoma zavoleo uz bivšu ženu i koleginicu Ivanu Nikolić, odnedavno je ušao i u biznis sa konjima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Petar Strugar

Naime, na jednom salašu u Jakovu Strugar je ušao u posao tako što je svoja dva konja doveo u tamošnji konjički klub i postao njegov član, a dogovorili su se da uzme učešće u čitavom poslu, odnosno da dobija procenat i kao najbolji promoter kluba.

Polaznici škole jahanja su oduševljeni kada na manježu ugledaju zvezdu filmova "Montevideo", "Mali Budo" i "Jesen samuraja" i TV serije "Senke nad Balkanom", a deca počnu da skaču kad ga ugledaju. Petar zna svima da priđe i da na neposredan način ostvari dobar odnos sa pripadnicima svih generacija.

- Polaznici škole jahanja, čim vide Petra, traže da se slika s njima. Oduševe se kada vide kako je mimo kamera opušten i koliko voli konje. Petar uživa u jahanju i trkama konja, a sam je postao odličan jahač. Njegov konj Kilit se takmiči, a Petar je svakodnevno na salašu da uradi sve što treba oko konja, da jaše i proprati sva dešavanja. Prošle nedelje Strugar se pohvalio da je na salaš stigla hrana za konje, ali se istovremeno i požalio zato što je više od 30 džakova, odnosno čitavu tonu, zobi morao sam da prenese i uskladišti.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Petar Strugar

- Stigla je zob! Prvo sam svojeručno popeo 32 džaka zobi u silos, pa ih sve izručio u njega. Lečiću se od upale naredna tri dana, ali sam srećan što je tona zobi u našem silosu - napisao je Strugar nakon što se čitav okupao u znoju od teških fizičkih poslova u konjičkom klubu, šaleći se da su ga kolege na salašu izdale i da je zato sav teret spao na njega.

Šijan i Rodićka ručali kod Petra na salašu

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan sa prijateljem odveo je prekjuče na salaš u Jakovu novu devojku Bojanu Rodić i njenu sestru Natašu. Posle obilaska konjičkog kluba u okviru salaša žestoki Surčinac je sa Rodićkama seo u restoran na ručak. Društvo je uživalo u ambijentu uz teren, na kojem se odvijao rekreativni čas jahanja.

Dok su Nataša i Šijanov drug jeli picu i jaču hranu, Mirko i Bojana su konzumirali salatu, što je razumljivo, budući da oboje mnogo vode računa o izgledu. Bojana se tokom dana pohvalila fotografijom iz teretane uz opis da je ponovo počela da trenira nakon duže pauze zbog pandemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miljana

16.05.2020 09:09

Za bolje i nije.