Kao grom iz vedra neba: Hurricane nastupaju na Evroviziji VEČERAS!

Autor:

Zabava

14.05.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

Atraktivne članice grupe "Hurricane" večeras Srbiju predstavljaju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije u Roterdamu, a takmičenje se zbog pandemije korona virusa prvi put u istoriji održava onlajn.

- Da se nije desila cela ova situacija već bismo bile u Roterdamu, spremne da izađemo na binu i predstavljamo Srbiju! Bez obzira na sve uzbuđene smo večeras, na Yutube nalogu će biti predstavljena naša numera, a 16. će prilog preneti i nacionalne frekvence. Ne krijemo da smo presrećne što će Evropa saznati za nas - rekle su članice grupe "Hurricane".

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Hurricane

Podsećamo, ovo veče je revijalnog karaktera, a svaki izvođač dobio je posebne zadatke od produkcije za svoje predstavljanje.

- To će biti samo revijalno veče, bez ikakvog glasanja, pa samim tim neće ni biti biran pobednik. RTS će prenositi program u večernjem terminu, a ovogodišnja parola je „Eurovision: Europe Shine A Light“, što je inače pobednička pesma iz 1997. godine i kroz koju se šalje podršku svima. Mi smo, kao i svi ostali izvođači, dobile zahtev da otpevamo deo te pesme koja će biti montirana u jedan video sa pevačima iz drugih zemalja i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati - ispričale su devojke iz sastava “Hurricane” .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading