GOCA I RAŠA ODABRALI IME ZA BEBU

Autor: J. V.

Zabava

16.10.2017

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan ne krije da želi potomstvo sa suprugom Rašom Novakovićem, a bračni par je izabrao imena za oba pola.

 

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 4, 2017 at 10:24am PDT

 

- Ako dobijemo dečaka, zvaće se Vid. Ukoliko se rodi devojčica, biće Đurđa. Oboje volimo ta dva imena i to smo se već dogovorili - ispričala je pevačica.

Goca je poznata po tome što otvoreno govori da ima problem da zatrudni na prirodan način i smatra da nije sramota govoriti o veštačkoj oplodnji.

- Čekanje je pogubno, pogotovo kad uđete u neke godine. Tada je sve mnogo teže i problematičnije. Želim da i drugi shvate da u današnje vreme nije sramota suočiti se sa neplodnošću. Dosta toga nam ne ide naruku. Veliki broj žena ima problem sa supružnicima koji odbijaju da prihvate da su možda oni uzrok steriliteta, pa ih onda štede, pokušavaju sve same da završe, ali ovo je situacija u kojoj su obe strane potrebne. Jedini razlog izbog kojeg pričam o ovome kroz šta trenutno prolazim jeste poruka: ne gubite dragoceno vreme - ispričala je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading