Čuveni bend ponovo na okupu: SPEKTAKL TAP 011 NA YOUBOXU!

Autor:

Zabava

16.05.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih - Tap 011.

RepublikaFoto: Promo foto
Tap 011

Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor, Zbog tebe (Gaće) i Dosadan dan.

Svi YOUBOX korisnici moći će uživo da prate i učestvuju u koncertu koji će definitivno pomeriti granice i vratiti nas u neka druga vremena.

Prva domaća muzička striming platforma YOUBOX za manje od dve nedelje beleži rekordni broj preuzimanja i nalazi se na prvom mestu na IOS i Android listama muzičkih aplikacija u regionu sa preko 100.000 registrovanih korisnika.

YOUBOX aplikacija dostupna je svima, potpuno besplatno na App Store-u i Google Play prodavnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading