KAJA: TUKLA SAM MOMKE KOJI SU ME VARALI!

Autor:

Zabava

16.10.2017

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa Kaja Ostojić već duže vreme je u skladnom braku sa di-džejom Džuniorom Džekom, sa kojim živi u "dosadnom" inostranstvu, pa zato grabi svaki trenutak kako bi došla u Srbiju jer je ovde život turbulentniji. Novine su nedavno pisale o rastanku ovog bračnog para, ali sudeći po Kajinim rečima čak ni njegova prevara ne bi bila razlog za razvod, mada bi on verovatno "muljanje sa strane" platio batinama!

RepublikaFoto: instagram.com/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

- Varala sam kad sam bila klinka, inače to ne radim. Sada više ne. Mene su varali mnogo puta. Zaista ne znam kada se rađa kod čoveka ta potreba da prevari svog partnera. Situacija stvara događaj. Mislim da je tako - otvoreno kaže Kaja i objašnjava kako izgleda to kada je neko prevari, a ona za to sazna.

- Izgleda prilično skandalozno. Tukla sam momke koji su me varali. Letele su papuče, cipele, perje... Malo sam temperamentnija, ali uglavnom pređem preko toga - ističe pevačica i dodaje da bi i sadašnjem suprugu Džunioru oprostila prevaru, a na pitanje da li bi i on tako postupio, posle kraće pauze odgovara:

- Svašta, pa naravno. Zapravo, ne znam. To zaista ne znam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading