(FOTO) Žena, majka, kraljica! Ceca Ražnatović prevazišla samu sebe: Najnovijom objavom srušila internet!

Autor:

Zabava

18.05.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović, iz poštovanja prema vernoj publici, uvek daje sve od sebe da izgleda savršeno, kada je reč o koncertima ili televizijskim gostovanjima.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović

Ipak, ona povremeno ume da ih obraduje i fotografijama i snimcima na kojima pratioci na društvenim mrežama mogu da je vide u potpuno opuštenim izdanjima.

Upravo to je bio slučaj i danas, kada je Ceca objavila video zapis iz kola, gde odmah pada u oči to da pevačica nije brižljivo isfenirana, odnosno da joj nije svaka dlaka na svom mestu. Osim toga, može se primetiti da folk diva na sebi nije imala ni trunku šminke, a izgledala je besprekorno.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović

Podsetimo, Ražnatovićeva je provela dva cela meseca u izolaciji u svom domu u srpskoj prestonici, zbog čega nije dugo nije viđala ćerku Anastasiju, koja je uglavnom bila u Novom Sadu, i sina Veljka, koji sitno broji do porođaja supruge Bogdane u njenom rodnom Titelu. Pevačica ih je oboje nedavno posetila, te su na taj način nadoknadili propušteno vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading